Rețele de socializare

“Schimbarea este singura constantă în viață." 

Heraclitus

Adresabilitate: generală. 

Durata cursului: 1 zi.

Agendă:

  1. Rădăcinile schimbării
  2. Modelul de schimbare Kurt Lewin
  3. Disponibilitatea pentru schimbare – autoevaluare
  4. Legătura dintre schimbare și memorie
  5. Curba schimbării
  6. Procesul schimbării în 6 pași

Obiective:

  • O înțelegere clară a trăirilor care apar în timpul unei situații de schimbare.
  • Înțelegerea și urmarea celor șase trepte a procesului de asumare a responsabilității pentru modul în care reacționăm și răspundem la schimbări

Cui îi este teamă de schimbare?

Indiferent dacă ești manager sau doar un simplu angajat, dacă ești la începutul vieții sau ai ceva ani de experiență de viață în spate, indiferent de numărul de diplome și certificări dobândite, schimbarea afectează pe toată lumea. Oamenii trebuie să își gestioneze mai întâi propriile gânduri, sentimente și comportamente pentru a putea trece printr-o schimbare.

Există o mulțime de cărți și programe de instruire care abordează schimbările organizaționale. Acest program de dezvoltare însă, se concentrează asupra a ceea tu simți de fapt în timpul unei schimbări personale sau la locul de muncă. Îți oferă un cadru logic care să te ajute să dobândești o înțelegere asupra situației de schimbare cu care te confrunți și a impactului acesteia și o perspectivă care te va ghida în tranziție.

Scopul nostru principal este de a te ajuta să îți asumi responsabilitatea pentru modul în care reacționezi și răspunzi la un mediu în schimbare, în interiorul sau în afara locului de muncă, oferindu-ți instrumente de auto-cunoaștere și evaluare pentru a face vizibile curbele și denivelările drumului tău de schimbare.

„Adaptarea la schimbare”

Cum gestionăm schimbarea

Training Sorin Cantor