Rețele de socializare

Certificări

Valori în care cred

Training Sorin Cantor

După 16 ani petrecuți în multinaționale, dintre care 11 în funcții de conducere (middle și top management) am decis să folosesc experiența acumulată pentru a ajuta oamenii să își dezvolte abilitățile și să-și depășească limitele impuse

Am peste 13 ani de experiență în diverse funcții de conducere și consiliere, cu expertiză în coordonarea și dezvoltarea oamenilor. Am condus și format echipe de vânzări, am condus și am format echipe de manageri, am coordonat reorganizări și restructurări, am înființat și organizat departamente, dar cel mai important este că în tot acest timp am rămas OM și am format OAMENI.

Vreau să folosesc această experiență ca să ajut oamenii să fie mai eficienți în ceea ce fac prin creșterea abilităților lor de comunicare.

Vreau să ajut oamenii să își găsească echilibrul în viață prin creșterea încrederii în potențialul lor.

Despre mine

Cred cu tărie că valoarea de OM este compatibilă cu lumea de afaceri și că poți reuși și fără să renunți la cinste, onestitate, corectitudine.
Cred că oamenii nu se împart în cei care nu fac greșeli și cei care fac, ci in cei cărora le pasă și învață din greșeli și cei cărora nu le pasă și nu vor să învețe din greșeli.
Cred că marea majoritate a problemelor pe care le avem, personale sau de serviciu, ar dispărea dacă am accepta în sfârșit că încă nu știm să comunicăm și am începe să facem eforturi în această direcție.
Cred că imposibilul există doar în mintea noastră.
Cred că pentru a fi eficienți, trebuie să existe un echilibru în tot ce facem acasă și la locul de muncă și doar noi suntem răspunzători pentru realizarea acestui echilibru.