Rețele de socializare

Training Sorin Cantor

Powered by

„Manuscrisul lui Carol”
Team Building virtual

Un team building virtual incitant, dinamic, surprinzător și plin de adrenalină. O combinație de „treasure hunt” și „escape room”, ce permite tuturor participanților o implicare activă, simultană, în aceeași măsură ca și în cazul activităților live.

Durată: 1,5 – 2 ore
Locație: ONLINE
Nr. participanți: 6 – 99+
Platforme: Colltrain + Zoom/Teams

DESCRIERE

Istoria României moderne începe cu urcarea pe tron a lui Carol I. În timpul domniei sale este adoptată prima constituție a României, care a rămas în istorie sub denumirea de „Constituția lui Carol”

În final, nu uităm că suntem în primul rând traineri, astfel că nu lipsește sesiunea de debrief, în care fiecare dintre noi să găsim acel unic element de valoare extras din toată activitatea.

Grupați pe echipe, participanții vor lua parte la o cursă contracronometru de găsire a Manuscrisului pierdut al „Constituției lui Carol”. În această călătorie fiecare membru al echipelor va trebui să își pună toată priceperea la contribuție, pentru a decodifica fragmente din istoria noastră, a descoperi și descifra indicii care în final să îi ajute să descifreze misterul.

Preambul

Desfășurare

Epilog